Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Pitskun Sportin ennakkoraportit
/ Etusivu / Sportin kuumimmat tapahtumat / Street Hockey Turku 1.-2.8.200

Nimi: Kurri
Sähköposti: lpkurr@utu.fi
Lähetetty: 30.07.2008
20:29
Otsikko: Street Hockey Turku 1.-2.8.2008
Tervehdys Sportin Turkuseen lähtijät!


Tässä suppeasti infoa tulevasta viikonlopusta.

Osoite, jossa bunkkaan on Krööpilänkatu 4 B 21, ja kaupunginosa on pahamaineinen Varissuo Turun itäpuolella. Kauppatorille (pläntti jota paikalliset kutsuu "keskustaksi") on matkaa n. 5 kilsaa, jonka ajaa kymmenessä minuutissa. Dösämatka kestää tovin kauemmin. Vielä tälläkään hetkellä tarkkaa pelipaikkaa tai -aikoja ei näemmä olla ilmotettu koko kansan tietoisuuteen (turkulainen joukkotiedotuskäytäntö), mutta DBTL-alueella niiden pitäis olla ja se on ihan keskustan tuntumassa. Ilahduttavana(?) yllätyksenä Sportti "pakotetaan" osallistumaan myös kyseisille festareille, joten eiköhän peleihin liittyvät käytönnönasiat selviä siinä sivussa ;)

Kannattaa kirjoittaa postiosoite ylös vaikka puhelimeen, koska tuo nimihirviö ei taksissa pikku maistissa ihan heti mieleen juolahda. Voinette kuvitella, ettei oo aina helppoa ilmasta tota dönerkebumestan Özkanillekaan.

Kaikki matkaanlähtijät ainakin varmasti mahtuvat nukkumaan, mutta oma makuupussi ja telttapatja kannattaa varmuudeks ottaa mukaan. Multa löytyy kolme ylimääräistä patjaa ja 2hlö:n vuodesohva.

Dösät 32, 42, 12 ja 110 vie keskustaan ja niitä menee usein (10min välein) edestakas. Viikonloppuöinä pääsee takas 2:30 asti. Sen jälkeen turun cabi palvelee numerosta 02-10041. Kauppakeskus, joka sattuu olemaan häiritsevän tuttavallisesti nimeltään Itäkeskus, sijaitsee 200 metrin päässä kämpiltä. Mestassa on neljä lähipubia, mutta niihin tuskin ehditään tutustua tällä reissulla.

Viisumi kantsii hankkia ja pariin päivään ei kannata käydä suihkussa. Niillä selviää Suomen Turusta. :)

Mun numero on 0408651992.

Karttalinkki:
http://opaskartta.turku.fi/Web/Default.aspx?layers=Opaskartta&cp=105088,74976&z=16&title=Kr%C3%B6%C3%B6pil%C3%A4nkatu&language=fin

-Kurri

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


...eikä kirjoitella tuhmuuksia...paljoo
©2019 pitskunsportti - suntuubi.com